Webshop készítés

Ne görcsj a Webshop készítéssel!

Egy Minőségi Webshop elkészítésa megannyi szakember tudását igényli. Miért is vágnál bele egyedül ?

Költség csökkentése

Marketing stratégia elkészítése előtt egy versenytárs elemzés jelentősen csökkenti a költséget. A versenytárs elemzés segitségével láthatóvá válnak a konkurencia erősségei és gyengeségei, amely remek lehetőséget ad saját weboldalunk javításához és a marketing költségek terén felmerülő ár-érték arány optimalizálásához.

Tisztább kép a piacról

Tiszta képet kapunk a piac jelenlegi állapotáról és annak résztvevőiről. Láthatjuk az adott piac fő elemeit, hírdetési stratégiáit és részesedési eloszlását.

Új kínálati elemek

A versenytárs elemzés segítségével bevezethetünk olyan kínálati elemeket, amelyekre előre kimutatható valós piaci igény van, ezzel növelhetjük a termékpalettát és jelentős új ügyfélkörre tehetünk szert .

Forgalmi tényzők és Demográfia

Akár új szereplő vagy a picon , akár vén róka a konurens cégek ügyfélszerzése mindenképpen érdekes információ lehet. Lásd át a forgalmi eredők teljes listáját.Legyenek azok Blogcikkek , Hivatkozások , Social fizetett esetleg organikus tényezők.

Dinamikus munkavégzés és kommunikáció

Ne félj belevágni honlapod elemzésének ekészíttetésébe, hiszen a WebLab csapatával teljesen átláthatod céged teljes piaci szegmensének.